maanantai 30. toukokuuta 2011

Voihan kaula-aukko.

Olen nyt miettinyt ja jahkannut tuon kaula-aukon kanssa. En kertakaikkiaan keksi sitä parasta tapaa ommella kaula-aukko. Vaikeaa, vaikeaa! Tämä ommeltu ensin resorin oikeapuoli paidan nurjaa puolta vastaan ja sitten käännetty paidan oikealle puolelle. Tämä on mielestäni oikein hyvä ja siisti tapa, mutta tuo peitetikkikone ei pidä näin paksusta. Muutenkin tässä kyseisessä kaula-aukossa en kiristänyt resoria tarpeeksi ja lopulta jouduin kiristämään sen tosi tiukkaan, siksi se on noin vino. Nyt mietin, pitäisikö tuo purkaa vai otanko käyttöön tälläisenä? Tiedän, että tuo häiritsee jos en sitä korjaa...


Tässä kokonaiskuva tuosta paidasta. Mitä teen tuon kaula-aukon kanssa?

3 kommenttia:

 1. Koetappa, että ompeletkin resorin oikeapuoli paidan oikeaa puolta vasten ja käännät sitten niin, että resori onkin yhteensä vain kolminkerroin. Resorikaitale max 4cm leveää, neulaat sen niin, että kun ajat peitetikkikoneella, niin se resorin alareuna (siis se paidan sisäpuolelle jäävä) jää sinne peitetikin "sisään"... Hmm... Sekava sepustus, toivottavasti oivalsit mitä tarkoitin. :)

  -Naapurin S

  VastaaPoista
 2. Luulen, että ymmärsin. Tuo on yksi tapa. Kokeilen sitä seuraavaksi ;) Kiitos.

  Sitten voi vielä ommella ne resorit molemmat reunat saumurilla kiinni ja peitetikki "päälle". Se on varmaan kaikkei yksinkertaisin tapa, mutta ei niin nätti, kun sumurin "söherö" jää näkyviin.

  VastaaPoista
 3. Itse tuskailen juuri kaula-aukkojen kanssa. Kyllä väliiin hermo kiristyy. Mutta tuossa sinun kaula-aukossa en näe mitään vikaa. Sehän on hyvä! Näkisitpä minun aaltoilevan väkerrykseni. ;)

  VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.