sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Wrap Conversion

Nyt tarttisi hymiöitä ja paljon! Koen vaikeaksi kommunikoida ilman niitä. Olen niin innoissani! Ompelin yhtenä iltana itselleni, siis lapselle ;) neliöliinan kantoliinakankaasta. Tämä on paras! Aivan täydellinen! Siis tälle minun tirpalle. Tuli sellainen tarve saada lapsi selkään, kun olen varannut kangaspuut, aion kutoa kantoliinan (tai siis kylpypyyhkeitä :D). Ensi viikolla lähden tekemään aloitustöitä ja seuraavalla viikolla olisi tarkoitus kutoa... No tässä kuvia kuitenkin tuosta neliöliina Wrap Conversionista (vai mikä tämä nyt sitten on).


Käytin tosiaan kantoliina kangasta. Musta on värjättyä Hoppedizia ja tuo panelikangas on Girasolin tuli/auringonlasku. Olin jo ehtinyt myydä tuon Girasolin palasen, mutta sain onneksi peruutettua kaupan, kiiiiitos kiiiiitos siitä! Liinamaiset olkaimet, panelissa pyllylaskos ja vyötäröllä liinakaitale, jossa polarfleeseä kaksinkerroin. 

Vyötärökaitaleen tikkasin näin. Nuo aaltokuviot eivät tulleet aivan tasaisiksi, koska jouduin auttamaan hieman käsin. Olisi pitänyt käyttää yläsyöttäjää. Aina on jotain sanottavaa..

Voi että olen tyytyväinen tähän!

2 kommenttia:

  1. Uuuuuuuh, hieno!!! Kantokuva olis tosi pop! Kunhan pellavainen ysvinati joskus hamaassa tulevaisuudessa saapuu, niin meikkiskin pääsee reppuhommiin!

    VastaaPoista
  2. Ihana!!!!!
    Tykkään kovasti tuosta Girasolin auringonlaskusta. <3
    Tosi kivan näköinen neliönä!

    VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.