sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Paidat ovat valmiit! Ja inhotus taittoimu...

Huh huh. Sain nämä sitten vihdoin tehtyä! Eli tässä edellisessä postauksessa sudeksi mennyt kaula-aukko, nyt korjattuna. Tuo löpöttää edelleen, mutta toivon sen palautuvan ensimmäisessä pesussa. Käytin peitetikissä päällä valkoista lankaa ja siepparilankana (tai alalankana, vai miksi sitä nyt kutsutaan) punaista kreppilankaa. Tuo valkoinen lanka tulee läpi, vaikka kuinka yritän säätää. Täytyy kokeilla puhdistaa noita langankiristys levyjen välejä.


Tässä näitä paitoja. Tuo punainen resori Eurokankaasta, oranssi resori Sampsukasta. Alla olevissa paidoissa tuo turkoosi resori Marimekolta ja terrakotta Sampsukasta. Kankaat Sampsukasta.


Pitkästä aikaan jotain vaippoihin liittyvää. Taittoimu, jossa bambufleese ja mikrokuitufrotee. Saumurini ei suostu ompelemaan tuota mikrokuitua, joten ajattelin kokeilla yhdistelmää. Oikein harmitti yhdistää tuo ihana bambu tuohon inhottavaan mikrokuituun. Tuskin hyvä yhdistelmä, tuo bambuhan kuitenkin kutistuu, mutta tulipahan tehtyä. Ja kankaat saa vielä erilleen jos menee ihan kippuraksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.