keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Pikkusia netti-Nöttösiä..

Tänään sain aikaiseksi tälläisiä. Yksi jäi vielä kesken. Kahdessa näistä on pitkät siivekkeet, kangasteknisistä syistä eli kangas loppui ;) tuossa yhdessä on lyhyet.

Ennemmin tai myöhemmin joku kysyy, miten paljon eroa on tuolla pikkuriikkisellä netti-Nöttösellä ja S-kokoisella. Ei näköjään kovin paljon, pituudessa n. 4 cm.

Vasemmalla netti-Nöttönen ja oikealla aikaisemmin tekemäni S-kokoinen
Taidan tehdä enemmän noita S-kokoisia, olivat jotenkin mukavampia tehdä.. Pitää varmasti vielä kaivaa jostain se näpsyvaipankaava. Sitten voisi tehdä muutaman Cuddlen..

9 kommenttia:

 1. Heippa vielä! Mistä löysit netti-nöttösen kaavan?

  VastaaPoista
 2. Varmistan, tämä on se netti-Nöttönen, ei siis nalle-nöttönen. Laita kommenttina sähköpostiosoite, en julkaise sitä, mutta voin laittaa nuo kaavat liitteenä. Huom. Vain omaan käyttöön tai hyväntekeväisyyteen.

  Alun perin löysin tämän kestovaippainfon keskustelupuolelta, tsi, kankaat ja kaavat osiosta, "nöttösen -kaava ketjusta". Ihana kaava. Toinen todella mahtava on se näpsyvaipan kaava, samassa paikassa. Se on aivan käsittämättömän kangaspihi kaava.

  VastaaPoista
 3. Netti-Nöttösen emo täällä:)
  Jos haluaa, että siivekkeet tarvitsee vain kietoa vaavin ympärille, takasiivekkeitä pitää jatkaa kaavassa reilusti.
  http://kuvablogi.com/blog/13793/1/

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Netti-Nöttösen emo ;)

  Aivan. Taisin jatkaa noita siivekkeitä niin paljon kuin tuo kangas antoi. Lisää mittaa taisi tulla n. 5 cm / siiveke. Lisäksi jätin pois takakuminauhan. Saattaa olla hyvä maitokakan sieppari, mutta jotenkin pelkään, että painaa lasta. Koska takana on täyttöaukko pystyn tuon kumpparin vaikka lisäämään helposti.

  VastaaPoista
 5. Heippa! Olisiko sinulla laittaa tuota kaavaa vielä? :)

  VastaaPoista
 6. Heippa Heidi. Valitettavasti kaikki minulla nykyään kestää.. Laita sähköpostiosoite, en julkaise sitä, mutta laitan kaavoja tulemaan :)

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Vieläkö sulta liikenisi sähköpostitse tämän vaipan kaava?

  VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.