torstai 1. joulukuuta 2011

Terveisiä Kankurin Ilosta!

Ajattelin kutoa oman kantoliinan. Ensimmäistä kertaa astuin kutoma-asemalle, Kankurin Iloon Lahteen. En tiennyt mitään kutomisesta. Pellavaiset loimet olivat varattuna, mutta sain varattua villaloimet, joten päätin kutoa huivin. Villaloimiin kudoin vaaleanvihreällä lenkimohairalpakkalangalla (Cacao, luulisin...). Ja rohkeasti hommiin. Kiristintä, polkusinta, 1,2,3,4, toimikasta... Nuorin pojista, herra 3 kk, on niin kiinni vielä äidissä, joten joutui lähtemään mukaan. Siellä hän sitten keikkui selässä tuossa tekemässäni wrap conversionissa. Paljon aikaa meni lapsen kanssa, mutta kyllä se kutominenkin onnistui, lapsentahtisesti. Huivin tekemiseen meni kaksi päivää, toimikastahan siitä tuli ;D.


Puilta otettettaessa huivilla oli mittaa 189 cm + hapsut. Ja loppumittauksessa mittaa oli 205 cm hapsuineen. Hapsut pyörittelin tuollaisiksi pampuloiksi.

Seuraavaksi olisi tarkoitus kutoa pellavaa pellavalla. Tämä on kyllä niiiiiin mukavaa puuha, voi olisipa paljon enemmän aikaa. Tekisi mieli tehdä vielä matto...  ja ja ja ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.