keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Pikkusia netti-Nöttösiä..

Tänään sain aikaiseksi tälläisiä. Yksi jäi vielä kesken. Kahdessa näistä on pitkät siivekkeet, kangasteknisistä syistä eli kangas loppui ;) tuossa yhdessä on lyhyet.

Ennemmin tai myöhemmin joku kysyy, miten paljon eroa on tuolla pikkuriikkisellä netti-Nöttösellä ja S-kokoisella. Ei näköjään kovin paljon, pituudessa n. 4 cm.

Vasemmalla netti-Nöttönen ja oikealla aikaisemmin tekemäni S-kokoinen
Taidan tehdä enemmän noita S-kokoisia, olivat jotenkin mukavampia tehdä.. Pitää varmasti vielä kaivaa jostain se näpsyvaipankaava. Sitten voisi tehdä muutaman Cuddlen..

9 kommenttia:

 1. Heippa vielä! Mistä löysit netti-nöttösen kaavan?

  VastaaPoista
 2. Varmistan, tämä on se netti-Nöttönen, ei siis nalle-nöttönen. Laita kommenttina sähköpostiosoite, en julkaise sitä, mutta voin laittaa nuo kaavat liitteenä. Huom. Vain omaan käyttöön tai hyväntekeväisyyteen.

  Alun perin löysin tämän kestovaippainfon keskustelupuolelta, tsi, kankaat ja kaavat osiosta, "nöttösen -kaava ketjusta". Ihana kaava. Toinen todella mahtava on se näpsyvaipan kaava, samassa paikassa. Se on aivan käsittämättömän kangaspihi kaava.

  VastaaPoista
 3. Netti-Nöttösen emo täällä:)
  Jos haluaa, että siivekkeet tarvitsee vain kietoa vaavin ympärille, takasiivekkeitä pitää jatkaa kaavassa reilusti.
  http://kuvablogi.com/blog/13793/1/

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Netti-Nöttösen emo ;)

  Aivan. Taisin jatkaa noita siivekkeitä niin paljon kuin tuo kangas antoi. Lisää mittaa taisi tulla n. 5 cm / siiveke. Lisäksi jätin pois takakuminauhan. Saattaa olla hyvä maitokakan sieppari, mutta jotenkin pelkään, että painaa lasta. Koska takana on täyttöaukko pystyn tuon kumpparin vaikka lisäämään helposti.

  VastaaPoista
 5. Nannalle laitoin sähköpostia ;)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Olisiko sinulla laittaa tuota kaavaa vielä? :)

  VastaaPoista
 7. Heippa Heidi. Valitettavasti kaikki minulla nykyään kestää.. Laita sähköpostiosoite, en julkaise sitä, mutta laitan kaavoja tulemaan :)

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Vieläkö sulta liikenisi sähköpostitse tämän vaipan kaava?

  VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.