maanantai 4. lokakuuta 2010

Joustofroteesta ihanaisia paitoja pojille.

Vaihteeksi. Paitoja... Tilkuista tällä kertaa. Nyt on käytetty lähestulkoon kaikki joustofroteetilkut. Valkoinen joustofrotee oli joskus aikanaan ostettu vaippaompeluihin Eurokankaasta, mutta unohtunut tuonne laatikoiden pohjalle. Sain myös sen melkein käytettyä :) Tuo "liian lälly" kangaskin alkoi kiinnostaa, kun pikkuveljellä oli sellainen paita.

Tuolla on laatikollinen tälläisiä tilkkuja, mutta jotenkin niihin on muodostunut niin kova tunneside, ettei niitä meinaa millään raaskia käyttää. Sitten asettelen kankaita kaavoille ja mietin "parasta tapaa" asetella kankaat ja millä pienestä palasta kangasta saa mahdollisimman monta paitaa... Ihan hönttiä.


Tässä edestä. Koot näissä 122 (pöllöt vihreällä resorilla ja tuo helikopterileijona), 104 (oransseilla resoreilla) ja kummipojalle :) kokoa 92 (keltaisilla resoreilla), mutta koko todennäköisesti lähempänä 86.

Ja tässä takaa. Seuraavaksi olen etsimässä täydellistä lököhousun kaavaa, mutta saattaa olla, että pojat saavat ennen sitä vielä muutaman paidan ;).

2 kommenttia:

  1. hyvin käytetyt kankaat. hauska idea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis! En ole ollut tuon joustofroteen ystävä, mutta näihin olen tyytyväinen.

    VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.