tiistai 7. kesäkuuta 2011

Taittoimuja ja pesulappuja.

Laitetaan nyt siihen tahtiin kuin valmistuu. Kolme kappaletta taittoimuja. Kaksi isompaa ja yksi hieman pienempi. Isommissa kaksi kerrosta tenseljoustofroteeta ja tuo joustofrotee. Pienemmässä kolme kerrosta bambujoustofroteeta ja tuo pöllöjoustofrotee. Tujakkaa taskuvaipan täytettä. Mietin pitkään, laitanko neppareita perhosimutyyliin, mutta päädyin ompelemaan ne ihan näin.


Alarivissa neljä pesulappua. Alkaa nuo tilkut olemaan jo aika pieniä.

Sain tänään postissa paketin Lasten Metsolan ysmyiltä. Ihan "vähän" vaan tilasin... Tuolla pyörivät nyt koneessa. Aivan ihanaa vihreää auto joustofroteeta, nyt en enää tiedä mitä siitä pitäisi tehdä, on niiiiin ihanaa. Tilasin tuota auto kangasta myös mustana, mutta siinä värit eivät ole yhtä raikkaat. Traktoreita muutti myös meille, samoin sini-ruskea raidallista joustofroteeta. Sorruin sitten oikein huolella..

Kuullostaako ihan hölmöltä laittaa vanhoihin bambuhampputaittoimuihin, jotka ovat jo menettäneet paksuuttaan, kerros joustofroteeta pintaan lisäksi? Sitten varmasti riittäisivät taskuvaipassa sellaisinaan, nyt pitää laittaa jotain lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.