maanantai 6. kesäkuuta 2011

Vaippoja, vaippoja ja vaippoja..

Nämä ovat pyörineet leikattuina tuolla ompeluhuoneessa jo jonkin aikaa. Akuutein tarve oli kuitenkin noille t-paidoille, joita tuo vanhempi poika inhoaa :(... Eli eilisen ja tämän päivän tekeleet: Kaikissa vaipoissa kaavana netti-Nöttönen suurennettuna kokoon S mallilla Mummut, joka kohtaa Mummut Näpsyvaipan.... Missähän vaiheessa voisi sanoa, että malli on melkein oma? Kyseessä sisätäyttövaippa, johon on ommeltu imuläppä. Kiinnitys näpsyllä.


Eli 5 kpl sisätäyttövaippoja, joissa koko vaipan alueella 3 kangasta, jenkkicollegea kahta laatua Eurokankaan palalaarista (toinen valkoinen ja toinen likaisen rusehtava) ja tuo oranssi joustofrotee Alespalasta Lahdesta. Lisäksi näissä on imuläppä ommeltuna eteen, jossa jenkkicollegea (sitä rumaa ruskeaa), joustofroteeta ja ihoa vasten coolmax.

Ja tässä 4 kpl vastaavalla tyylillä sisätäyttövaippoja, mutta näissä vain kaksi kerrosta jenkkicollegea + imuläppä, jossa kaksi kerrosta jenkkicollegea ja coolmax.

 

Tuo valkoinen jenkkicollege oli sellaista pumpulimaista. Ihanan pehmeää ja paksua. Tässä kuva sisäpuolelta.

Täytyy varmasti ommella vielä muutama ihan pikkuinen vaippa, siltä varalta, ettei tämä pikkuinen olekaan mikään möhky syntyessään. Nuo pojat ovat molemmat tuplanneet syntymäpäinonsa ennen 2 kk, pikku-kakkonen painoi ristiäisissä 7 kg... ja aloin hänellä käyttää L-kokoisia vaippoja tuosta 2 kk iästä.

5 kommenttia:

 1. Kivoja vaippoja olet tehtaillut! :)
  Mukava malli ja varsinkin oranssi kangas on ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaippasia ja noi oranssit on vaan niin pirteen värisiä. Jospa joskus vielä sais tehdä ihan pikkuruisia vaippoja itsekin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos. Ovat nyt pyörineet koneessa, eli jännitysmomentti on ohi. Ovat edelleen ihan koossa ja nätin näköisiä. Kyllä näihin kehtaa vauvan pukea...

  VastaaPoista
 4. Ihania nöttösiä. Oisko sulla muuten myynnissä yhtään, olis vaippatarvetta siskon tulevalle muksulle, vaikka sisko ei kuulemma aio kestoilla, mutta voisin taivutella häntä... :) Iloista juhannusta! t. Sylvi

  VastaaPoista
 5. En ollut ajatellut myydä. Käytettynäkin olen ennemmin antanut kuin myynyt.

  VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.