tiistai 9. elokuuta 2011

Neliöliina nro 3 ja kantoliina


Laitan tähän heti. En suosittele tähän valitsemiani materiaaleja muuten kuin harjoittelutarkoituksiin.


On joku kummallinen hinku ommella näitä neliöliinoja, vaikka on näissä tekemistä, sen verran on noita yksityiskohtia. Malli on sama kuin tuossa edellisessä harmaassa. Olkahihnoissa mittaa 185 cm ja vyötäröhihnoissa 85 cm. Neliöllä kokoa 43 cm x 43 cm. Kankaina: Marimekolta unikkoa ja vakosamettia. Tuo vakosametti on todella pehmeää.


Neliön alareunassa kiristys, josta voi kiristää tuon reunan n. 25 cm - 43 cm. Toinen vaihtoehto olisi tietenkin ommella ihan muotolaskos..


Vielä kuvaa lähempää. En tiedä miksi nuo värit ovat näin suttuiset. Valolla on tekemistä asian kanssa ;). Kuitenkin värit ovat raikkaat, keltaista, limeä ja valkoista.


Lisäksi meille muutti Muksuaitasta Geckot. Eli kysymyksessä Didymoksen Geckos Macchia, koossa 6 eli mittaamatta n. 460 cm. Toinen puoli on vihreä. Jotenkin tämä miellyttää silmää.


JA jos joku ihmettelee. Laskettu aika vauvalle on huomenna. Onkohan tämä vauva yhtä täsmällinen kuin isoveljensä, joka syntyi laskettuna päivänä klo 12.08....

5 kommenttia:

 1. Todella ihania neliöliinoja olet tehnyt!!!
  Minä mietin kans kovasti tekisinkö, joskin neiti on jo yli 2v ja kävelee kyl reippaasti, mut välil on tilanteita, että vois vaik hetken kantaakkin, meil ku viihdytään liinassa :D ja liinan kans ois himpun verran helpompaa kuin pelkästään reppuseläs kantaa...

  VastaaPoista
 2. Hieno neliö. Itsekin tykkän muuten tosta didymoksen kuosista ja sitä aina välillä tytyy netissä käyd kuolaamassa..

  VastaaPoista
 3. Meidän herra 5 v. näki tuon kantoliinan. Vällittömästi alkoi kietoa sitä ympärilleen ja sanoi, että haluaa siitä itselleen peiton. Muutenkin piirtää äidille tilkkutäkin ohjeita <3... Aavistuksen kallis noin käytettäväksi kankaana... Jos jostain saisi edullisesti käytettynä...

  VastaaPoista
 4. Näin sitten jälkiviisaana, kun mitään tiedän siitä, mitä teen ;). Lakanaangas EI ole kaikkein mukavin materiaalivalinta.

  VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.