torstai 29. syyskuuta 2011

Värjäysvimmaa

Ihmeellinen vimma värjätä kaikkea. Värjäsin poikien lakanat "kultakalan oranssiksi" Dylonin väreillä ja Hoppedizin Florense -kantoliinan "tulppaanin punaiseksi".


Lakanat olivat mustavalkoiset Nanson lakanat. Jotenkin tuo valkoinen ei sovi tähän riemunkirjavaan sisustukseen. Lisäksi tuon herra 5 v.:n (ja äitinsä ;)) lempiväri on tällä hetkellä oranssi. En tajunnut ottaa kuvaa noista ennen värjäystä.

Tämä Hoppedizin Florence oli myös väriltään valkoinen, jossa mustia painokuvioita. Ja tälläinen siitä sitten tuli. Tästä liinasta olen suunnitellut wrap conversionia ja loppupätkästä rengasliinaa. Liina on leveydeltään 70 cm ja 470 cm pitkä jos lasketaan vistotukset mukaan.

Minimies kasvaa silmissä, ensimmäisen kahden viikon aikana oli tullut 4 cm lisää pituutta ja painoakin oikein mukavasti. Herralla on siniset silmät ja punaiset hiukset, erikoista, kun perheessä on entuudestaan neljä paria ruskeita silmiä. Lapsi on erittäin tyytyväinen, kunhan on koko aijan sylissä. Ristiäiset lähestyvät hyvää vauhtia, niitä varten pitäisi jossain vaiheessa saada ommeltua vaatteet lapsille ja minulle..

4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja täällä :) Taidan lisätä suosikeihin osoitteen ja tulla toistekin.

  VastaaPoista
 2. Olet ehdottomasti erittäin tervetullut!

  VastaaPoista
 3. Hyviä värejä! Eikös se lasten silmien väri mene niin että kaikki syntyvät sinisilmäisinä ja silmien väri muuttuu sitten joskus... Meillä ainakin nyt viisivuotiailla vasta rupeaa näkymään vihreää, tähän asti ainakin toinen oli ihan sinisilmäinen.

  VastaaPoista
 4. Meillä poikien silmät ovat muuttuneet ruskeiksi melkein heti. Ristiäisiin mennessä silmät ovat olleet selkeästi ruskeat. Tällä tapauksella <3 silmät ovat suorastaan vaalean siniset. Olisi se ihanaa jos ne olisivat siniset :) tai vihreät (kuten minun veljelläni, lapsen kaimalla).

  VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.