keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Imetyspaita ja laudeliina

Vähänlaisesti pääsee ompelukoneen ääreen, alan saada vieroitusoireita. Olen sitten valitettavasti tuon käsitöiden puuttumisen korvannut kantoliinojen ostelulla... EI hyvä idea ;) Nyt joka tapauksessa sain aamulla huijattua pojan nukkumaan omaan sänkyyn kokonaiseksi puoleksi tunniksi, tosin heräsi kaksi kertaa siinä välissä. Tuossa puolessa tunnissa sain kuitenkin ommeltua jotain erittäin tarpeellista. Ompsittelin tälläisen imetyspaidan Marimekon trikosta. Kaavan taisin muokata Ottobren peruspaidasta eli ihan kaavaa poikki..Lisäksi ostin Alespalasta Lahdesta tälläista pellavakangasta. Oli mielestäni kaunista kuin mikä, kaunis kiilto. Siitä tuli saunaan uudet laudeliinat. Ainoa kurja juttu oli, että pesussa tuo kangas kutistui ihan hirveästi ja liina saattaa olla aavistuksen lyhyt noihin meidän lauteisiin. Vaikka yritin ennakoida ja leikkasin pidemmän.


Olen nyt lukenut paljon kantoliinoista ja muistakin ergonomisista kantohärpättimistä. Mielestäni tämä liina muistuttaa kovasti kantoliinaa, nuo kuviot ja vinojoustavuus... Harmi, että leveyttä oli vain 50 cm ;)

4 kommenttia:

 1. Komia imetyspaita. Voihan 50cm leveää kangasta käyttää kantoliinaan jos kantaa vaikka pienempää lasta.. Vois sellasel isompaakin kantaa, mut se liina ei esim smokkivyön kohdalta välttämät ylety sieltä pepun alta niskaan..

  VastaaPoista
 2. Niin varmaan voisi. Komeaa tuo on, lähinnä tarkoitin, että kangas kuin kangas on alkanut muistuttaa kantoliinaa. Tälläkertaa laudeliina ;D.

  VastaaPoista
 3. Heh. Yhdessä välissä mäkin näin joka kankaas kantoliinan ja joka flanellipyjamas komian kuosin vaippaan :D

  VastaaPoista
 4. Ja joustofroteiset kylpyunelmat... näpsyvaippoja :)Ihan selvästi. Sain sellaisen suoran pötkylän mallisen kylpy-yöpaidan (mulla ei ole nimeä tälle). Olen niiiin monta kertaa meinannut silputa vaipoiksi. Ihan vain siitä syystä, että on tosi paksua ja pehmoista joustofroteeta.

  VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.