sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Silkkibambua pikkuiselle

Ostin sikki/bambuneulosta Myllymuksuilta. Neuloksesta sanottiin, että esikutistettu, kutistuminen vähäistä 1-5 %. Olin erittäin onnellinen, kun sain tilaamani 1,2 m sijasta 1,5 m pehmeää pehmeämpää kangasta. Esipesin sen onneksi varmuuden vuoksi. Pesukoneesta tuli sitten 1,5 m sijasta 1,2 m... Sain tuosta juuri leikattua 4 bodia ja niihin resorit, mutta ikinä ei ole mennyt näin tiukille. Koko n. 80.


Päätin käydä kikkailemaan peitetikillä ja uudella kreppilangalla. Ei hyvä idea. Kreppilanka kiertyi vähän väliä lankatelinneeseen ja sitä sai vahtia (tikistä tuli rumaa). Joka kerran, kun pysähdyin tikkiin tuli jälki...Purkaa en uskatanut, koska kangas oli niiiiiin ohutta.. Ja lanka on vielä vihreää..


Kun olin jo pilannut nämä, niin laitoin sitten niitä neppareita, mitä löytyi. Kangas oli ohutta ja kamalaa ommeltavaa, mutta aivan ihanaa. taidan tehdä näitä lisää :)

2 kommenttia:

  1. Varmasti on tosi mukavia lapsen päällä. Meillä oli joskus bambusilkkiä ja se oli kans sellasta kamalaa ommeltavaa, mut niin ihanan tuntusta.

    VastaaPoista
  2. Nyt ovat olleet käytössä. tuo kangas veeeeeenyyyy...

    VastaaPoista

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.