sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hiintoloma terveisiä

Olimme poikain kanssa hiihtolomaa viettämässä Kuusamossa. Matkaa täältä on reilusti ja autossa oli aikaa. Mukaan lähti 4 kerää lankaa Posh Yarnilta. Kaksi kerää Robynn DK eli mulberry silkkiä, värin nimi oli "I don't mind if you don't mind" ja kaksi kerää Marianne DK eli merinovillaa, värissä "What can you expect". En ole vuosiin virkannut. Virkkuukoukku pysyi hädin tuskin kädessä ;). Pikkuhiljaa siis. Aloitin silkillä. Katsoin kirjasta, miten kolmion saa virkkaamalla..


Ja tälläinen siitä tuli. 


Sitten se Marianne. Iiiiihanaa pehmeää ja kuohkeaa merinovilla. Etsin kaavaa internetin ihmemaasta (jonka lukihäiriöinen kykenee ymmärtämään) ja törmäsin tälläiseen http://www.crochettoday.com/files/patterns-pdf/FloralCloche_0.pdf

Tuossa oli tarkoitus virkata kaksinkertaisella langalla, mutta minulla ei ollut jäljellä enää kuin 1 kerä, joten jouduin soveltamaan. Olin toisen kerän jo hulvannut tuollaiseen huiviin, siitä myöhemmin, sillä se on kesken ;). Olen mahdoton asiasta toiseen hyppelehtijä.. Tähän meni lankaa ehkä puoli kerää, joten jatkoin sillä tuohon huiviin.

Kotimatkalla sorruin sitten Tuikun lankaan. Tämän mukana oli yhteystiedot ja tuo rintaneula.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.