maanantai 16. kesäkuuta 2014

Molemminpäin paita ja muita lasten vaatteita

Mun vanhin poikani pukee poikkeuksetta vaatteet väärinpäin. Aina ja kaikki vaatteet, joten ajattelin kokeilla hihatonta paitaa, joka toimii molemminpäin :). 


Lisäksi ompelin 3 settiä sortseja ja t-paitoja. Kangas ei ole trikoota ja en hoksannut laittaa ylimääräistä väljyysvaraa, mutta kyllä nuo pojat tunkevat nuo päälleen siitä huolimatta. Yksi setti pääsi jo käyttöön. 


Sitten ompsittelin lisää housuja. Esikoinen tahtoi pinkit liekkisortsit, joten sellaiset hän sai. Lisäksi ompelin tosta krokotiilikankaasta keskimmäiselle sortsit, mutta herra veti ne päälleen suoraan saumurista ;).


Myös tälläiset ompelin eilen. Nämäkin vietiin käsistä suoraan saumurista. Minä niiiiin tykkään tuosta Muru neuloksesta, se on niin pehmeää.


Kävin ostamassa resoria. Ostan aina 2-3 m sitä per väri, siitä saa muutamat pöksyt. Myyjä siinä naureskeli, että yleensä ihmiset ostavat joitain senttejä... Mutta tykkään tuollaisesta leveästä resorivyötäröstä.. JA pojat kuluttavat housuja :). Mistä tulikin mieleen, että täytyy lähteä resoriostoksille.. Taas.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.