tiistai 24. toukokuuta 2011

Istutuksia ja istutusaltaita.

 Tälläinen amppelitomaatti on jotenkin tosi herkullisen näköinen. Kävin puutarhalta hakemassa kolme amppelitomaatin taimea, jotka sitten istutin tähän vanhaan amppeliin. Itse istuttamalla säästin hurjat 2,40 e ;). Ei pääse tuntipalkoille... Pulmana on, että tuossa etupihalla se saisi reilusti aurinkoa ja tiettyjen hyönteisten huomiota ;), mutta siinä tuulee aina. Toisaalta olisi tuo lasitettu terassi, mutta ei tuo kyllä tee siellä tomaattiakaan, kun ikkunat on niin tiukasti kiinni...


Tuolla aikaisemmin oli kuvia siitä edesmennestä vadelmapenkistä. Jostain sain sellaisen idean, että olisi näppärää jos tuo penkki ei olisi ihan maantasalla. Asiasta pari kertaa mainitsin, niin tuo mies otti ja rakensi tälläisen. Ja vielä ollessani poikien kanssa muualla täytti sen mullalla.


Nyt viimeistään pitäisi keksiä, mitä tähän laittaisi. Ajattelin perunaa, herneitä ja joitain yrttejä. Pulmana on, että nuo pojat eivät ymmärrä, ettei tämä ole hiekkalaatikko... Tuo isompi kävi täällä jo vähän kaivamassa, onneksi en ollut vielä ehtinyt istuttaa mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tässä tila ajatuksille, kommenteille, huomautuksille, vastauksille ja kaikelle muulle.